Kérjen ajánlatot, rendeljen tőlünk, hogy emléket adhassunk!

Cégünk immáron több mint 15 éve foglalkozik esküvői és egyéb rendezvények megörökítésével. Kezdetben csak videózással foglalkoztunk, majd az évek során már fénykép szolgáltatást is bevezettük.

A mai igényeknek megfelelően így modern szolgáltatás csomagokat kínálunk. Igyekszünk a megrendelőinknek rugalmasan, igényeikhez alakítani kínálatunkat.

Ma már akár drónos, több kamerás, fényképes csomagokkal állunk rendelkezésre az érdeklődőknek, hogy megfeleljünk a mai elvárásoknak.

Minden megrendelésnél még ma is azt a célt tűztük ki, hogy mindent örökítsünk meg az utókor számára legyen az akár egy esküvő vagy egy színházi előadás.

A pillanat nem tér vissza!  Egyszeri és megismételhetetlen. Mi arra törekszünk, hogy ezt bármikor újra felidézhesse a megrendelő fényképen és filmen egyaránt.

Kérjen ajánlatot, rendeljen tőlünk, hogy emléket adhassunk!

Rólunk

Csala Zoltán (videó)

13 évvel ezelőtt végeztem mozgóképkultúra és médiaismeret szakon. Azóta töretlenül minden évben esküvőket, bálokat és egyéb rendezvényeket filmezek. Már a gimnáziumi éveim alatt megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy filmezéssel szeretnék foglakozni. Szerencsére ezt sikerült is megvalósítani. Minden esküvőn, rendezvényen örömmel filmezek, mert úgy gondolom ez egy olyan bizalombeli dolog, ahol a megrendelő a családjába fogad. Sok több éves barátság is kialakult már a munkákból adódóan, amire büszkén tekintek.

A cég alapítója és menedzsereként dolgozom a vágói és operatőri munkák mellett.

Sándor Lajos (fotó)

A kép és a mozgókép régóta foglalkoztat. Ezért választottam első munkahelyemként a Magyar Televíziót, ahol először rendezőasszisztensként, majd rendezőként országos és világhírű szakemberektől leshettem el a képalkotás csínját-bínját. Időközben gyártásszervezésből szereztem oklevelet, majd a Pécsi Tudományegyetemen folytattam a tanulmányaimat vizuális specializációval, jelenleg is a fotográfiával kapcsolatban képzem magam. A filmkészítés mellett egyre jobban vonzott a fényképezés, amit először analóg géppel kezdtem. Szeretem az embereket, az elkapott, megismételhetetlen pillanatokat ugyanúgy, mint a „megrendezett”, beállított jeleneteket. Kedvenceim az apró részletek, valamint a közeli, portré-szerű képek.